Heijmans in de steigers

Heijmans werd op 31 maart in de SuperMomentumPortefeuille opgenomen tegen een koers van euro; 20,82. Abonnees die de SuperMomentumPortefeuille op de voet volgen en Heijmans eveneens hebben gekocht, kijken tegen een mooie koerswinst aan van circa 5%. Sinds de aankoop, is het Midcap-fonds circa 7% gestegen, en dat terwijl de AEX behoorlijk onderuit ging.
Na circa 10 maanden te hebben… Heijmans werd op 31 maart in de SuperMomentumPortefeuille opgenomen tegen een koers van euro; 20,82. Abonnees die de SuperMomentumPortefeuille op de voet volgen en Heijmans eveneens hebben gekocht, kijken tegen een mooie koerswinst aan van circa 5%. Sinds de aankoop, is het Midcap-fonds circa 7% gestegen, en dat terwijl de AEX behoorlijk onderuit ging.
Na circa 10 maanden te hebben geconsolideerd, zette Heijmans in het najaar van 2010 een sterk stijgende trend in. Vanaf een niveau rond euro; 11,50 steeg het aandeel ruim 90%. De sterke uptrend is nog steeds intact, waarbij het fonds aanzienlijke dalingsruimte heeft zonder dat deze uptrend in gevaar komt. Heijmans overschreed zelfs het hoogtepunt van 2009. Het bouwbedrijf staat derhalve in de steigers / stijgers en er is technisch bezien geen aanleiding om het fonds van de hand te doen.

Grafiek