Nasdaq op meerjarig recordniveau

Europa heeft de afgelopen maanden de stijgende lijn ingezet, maar kan nog steeds niet aan Amerika tippen. Diverse Amerikaanse indices, waaronder de Nasdaq, hebben meerjarige recordniveaus bereikt. Zo steeg de Amerikaanse technologie-index dit jaar meer dan 10% tot boven 3000 punten. In de eerste handelsdagen van maart nam de Amerikaanse technologie-index gas terug, maar vervolgde daarna de stijgende trend.

De… Europa heeft de afgelopen maanden de stijgende lijn ingezet, maar kan nog steeds niet aan Amerika tippen. Diverse Amerikaanse indices, waaronder de Nasdaq, hebben meerjarige recordniveaus bereikt. Zo steeg de Amerikaanse technologie-index dit jaar meer dan 10% tot boven 3000 punten. In de eerste handelsdagen van maart nam de Amerikaanse technologie-index gas terug, maar vervolgde daarna de stijgende trend.

De RSI veerde daarbij op boven 40% en bleef dus in de bull range. Zolang de index hogere bodems vormt en de RSI een lager bodem vormt, kunnen we op zoek naar instapmomenten. In ieder geval werd er een positieve reversal-patroon gevormd, wat een nieuw jaarrecord als koersdoel voorspelde.

Grafiek