SBM Offshore bereikt meerjarig recordniveau

SBM kende vorig jaar een vrij moeizaam verloop, maar wist de afgelopen maanden de stijgende lijn vanaf de bodem in 2009 weer te hervatten. Het fonds is op jacht gegaan op de top van 2008 die op euro; 26,77 ligt. De top van 2007 ligt evenwel dik boven euro; 30. SBM heeft derhalve voldoende ruimte en is op de goede… SBM kende vorig jaar een vrij moeizaam verloop, maar wist de afgelopen maanden de stijgende lijn vanaf de bodem in 2009 weer te hervatten. Het fonds is op jacht gegaan op de top van 2008 die op euro; 26,77 ligt. De top van 2007 ligt evenwel dik boven euro; 30. SBM heeft derhalve voldoende ruimte en is op de goede weg. Begin april heeft het aandeel een meerjarig recordniveau bereikt. Even boven euro; 17, – heeft het aandeel de afgelopen maanden steun gevonden.

De geest lijkt uit de fles, want SBM wist de afgelopen maanden de sterk stijgende lijn met kracht te continueren. Abonnees van de TopPortefeuille die het aandeel hebben gekocht, hebben inmiddels een fraaie koerswinst van circa 10%.

De Top-indicator signaleert 1 maal per maand de meest kansrijke aandelen en geeft tevens aan of de portefeuille uit het oogpunt van risicobeperking moet worden afgedekt. Zolang de Top-indicator op kopen staat, handhaven wij SBM in onze portefeuille.

Grafiek