Curatoren DSB Bank en DSB Beheer dienen aanvangsverslag in

Curatoren DSB Bank en DSB Beheer dienen aanvangsverslag inMaastricht – Vandaag hebben de curatoren van DSB Bank N.V. en DSB Beheer B.V. hun eerste faillissementsverslag gepresenteerd aan de rechtbank van Amsterdam.

Het faillissementsverslag… Curatoren DSB Bank en DSB Beheer dienen aanvangsverslag inMaastricht – Vandaag hebben de curatoren van DSB Bank N.V. en DSB Beheer B.V. hun eerste faillissementsverslag gepresenteerd aan de rechtbank van Amsterdam.

Het faillissementsverslag van DSB Bank bestrijkt de periode van de verleende Noodregeling (12 oktober 2009 tot 19 oktober 2009) alsmede de eerste periode van het faillissement (19 oktober 2009 tot en met 13 november 2009). Het verslag van DSB Beheer bestrijkt de eerste periode van het faillissement (21 oktober tot en met 13 november 2009).  
De verslagen zijn op te vragen via de websites: www.cms-dsb.com (DSB Beheer), www.houthoff.com en www.dsbbank.nl. De curatoren verwachten het volgende faillissementsverslag eind januari 2010 te kunnen indienen bij de rechtbank.