Nieuwe stijging op het punt van beginnen? (Jack Hoogland)

Vorige week vertelde ik u in dit artikel al waarom het zeer gezond is dat de koersen van goud- en zilveraandelen afgelopen maand een correctie hebben ingezet. Donderdag zag ik in de koersgrafiek van de Amex Gold Bugs Index (index van goudaandelen) een signaal dat een nieuwe stijging op het punt van beginnen staat. Op de tweedaagse koersgrafiek hieronder zien we dat de RSI (witte lijn) tot onder de 15 is gedaald.

Dat is een signaal dat goudaandelen nu zwaar oversold staan. En we zien ook dat de RSI eind 2015 voor de laatste keer zo laag stond. Waarna de koersen van goud- en zilveraandelen vanaf januari fors zijn beginnen te stijgen. De korte termijn voorspellen is het moeilijkste dat er is. Maar als je een béétje lange termijn visie hebt, dan lijkt dit een ideaal moment om in goud- en zilveraandelen te gaan beleggen. Of uiteraard om ze bij te kopen.
Door vandaag TopAandelen-abonnee te worden, pak je in één keer maar liefst 13 gratis extra goudtips mee. En als jaarabonnee pak je daarnaast ook 10 extra zilvertips mee! Met deze goud- en zilveraandelen gaan we de komende jaren duizenden procenten koerswinst behalen.