Optiecursus (Tom Lassing)

Optiebeleggen is moeilijker dan menigeen vooraf denkt. Althans, dat het moeilijker is, dat realiseren de meesten zich vaak te laat, want het lijkt zo makkelijk allemaal. Helaas zijn dan de eerste honderden en soms duizenden euro’s al verloren gegaan. Een dure les.
Toch is optiebeleggen niet zo moelijk dat het niet geleerd kan worden. Het is vooral een kwestie van een paar dingen gewoon weten en daarnaast een stukje inzicht hebben.
Daar is mijn basiscursus Optiebeleggen zo sterk in. Dat is namelijk een optie avondje waarin ik kennis overdraag, maar bij die kennis zit ook een flink stuk inzicht.
En dan kan je het ineens maar zo eens gaan ‘zien’. Een Eureka moment. Ik heb het al vaak tijdens de cursus meegemaakt.
Helaas is het voor de meeste vooral de realisatie waarom het zo mis is gegaan in het verleden.
Dat is zuur, maar het is wel tegelijk de reden dat deze fouten niet langer gemaakt gaan worden.
Ik heb enkele cursisten gehad die aangaven na de cursus heel bewust met optiebeleggen gestopt te zijn, omdat ze inzagen dat het echt meer was dan een beetje gokken. Sommigen van die stoppers wilden in feite alleen een beetje gokken, maar dan win je bij opties gewoon niet.
Veel anderen zagen vooral in dat ze niet langer ‘zo maar’ in een positie moesten stappen.
Je moet er vooraf even goed over nadenken en daarmee maak je je kans om te winnen alleen maar veel groter.
Die kansberekening is belangrijk. Dat kan je zo moeilijk maken als dat jezelf wilt. Wiskundigen kunnen hun ei er in kwijt, maar beleggers die slim willen beleggen en niet langer willen gokken die kunnen er ook prima weg mee.
Een avondje naar Best en opties zijn daarna ook voor u geen puzzel meer.
Donderdagavond 15 september is de optiecursus gepland. Vol is vol. Voor de prijs hoeft u het echt niet te laten. Als er al iets van de prijs gezegd kan worden, dan is het dat het echt veel te laag is.
Kijk maar