Spyker dient nieuw bod op Saab in

Spyker dient nieuw bod op Saab inSpyker Cars nv zal donderdag een nieuw bod uitbrengen op de Zweedse autoproducent Saab, zegt bestuursvoorzitter Victor Muller donderdag tegenover Dow Jones Nieuwsdienst. Het moederconcern van Saab, General… Spyker dient nieuw bod op Saab inSpyker Cars nv zal donderdag een nieuw bod uitbrengen op de Zweedse autoproducent Saab, zegt bestuursvoorzitter Victor Muller donderdag tegenover Dow Jones Nieuwsdienst. Het moederconcern van Saab, General Motors Co (GM), heeft geïnteresseerde partijen tot donderdagavond 23.00 uur de tijd gegeven om een bod in te dienen, stelt Muller.
De uitspraak van GM-topman Ed Whitacre woensdag dat nog geen enkele partij met geld over de brug is gekomen, verwondert Muller niet omdat de tijd om een bod te maken beperkt was. "Het opstellen van het bod is een uitermate gecompliceerde en bewerkelijke zaak. Wij werken in twee shifts 24 uur per dag om het op tijd klaar te hebben."
Hoe Spyker zijn bod financiert wil Muller niet zeggen. Hij heeft geen idee of er nog andere partijen zijn die een bod op Saab uitbrengen.