Wanneer in en wanneer uitstappen (Tom Lassing)

Er zijn veel soorten beleggers, maar één ding hebben ze eigenlijk wel gemeen. Op welke termijn je als belegger ook bezig bent, uitstappen is de lastigste beslissing.
Je wilt bij een daling niet meer verliezen en je wilt ook je winst niet verspelen. Vaak is je verwachting nog prima, maar blijkbaar denken anderen er anders over…
Wat is dan wijsheid?
Er zijn meerdere oplossingen voor.
1. Software ondersteuning
2. Optiestrategieën
Als we naar punt één kijken, dan heb ik voor beleggers die serieus willen traden een perfecte oplossing. Dat is namelijk de software van Aloys Mattijssen. Hij heeft software laten ontwikkelen die het u mogelijk maakt om keer op keer met winst uit de positie te stappen. Er is wel een maar… Uw positie zal niet vaak langer dan een kwartier ingenomen zijn. Het is dus écht in en uit en dat houdt ook in dat u geen enorme klappers moet verwachten. De software herkent de meest interessante bewegingen en u pakt als belegger nét die beweging even mee. Tien minuten in de markt en weer 150 euro binnen. Dat werk(t).

Aloys komt op 1 november zijn systeem in hier bij Beursbox in Best uitleggen. Kijkt u hier voor de gegevens.

Beleggers die met aandelen beleggen en ook het probleem van de uitstap herkennen kunnen ook eens kijken naar aanvulling van de beleggingen met het beleggen in opties. Het maakt het acht veel rustiger allemaal omdat u met opties veel meer in de hand hebt. Op 15 november geef ik zelf weer in Best de Optiecursus. Kijkt u hier voor de verdere gegevens.