2017 gaat een superjaar worden (Jack Hoogland)

Als er één ding duidelijk is over wat we voor 2017 mogen verwachten, dan is het veel meer beweging op de beurzen. De concrete aanwijzingen daarvoor zijn
  • Trump
  • De Amerikaanse, maar ook wereldwijde neiging tot meer protectionisme
  • De stijgende rente

Dan hebben we het nog niet eens over de stijgende dollar, de stijgende kans op een Amerikaanse recessie, de problemen in China, het zowat failliete Japan, Italiaanse banken, Deutsche Bank, de enorme problemen in de eurozone, de wereldwijde schuldenbubbel, stijgende geopolitieke spanningen etc.
Het zal in 2017 dus enorm belangrijk zijn om je te wapenen. Om niet alleen afhankelijk te zijn van stijgende koersen. Om flexibel te zijn, en dus ook op dalende koersen in te spelen. Want 2017 zal een beursjaar worden van forse dalingen én forse stijgingen.
Na een fantastisch 2016, verwachten wij daarom dat 2017 een absoluut superjaar wordt voor WoensdagTrader-Trend! Want zolang de beurstrend stijgend is, spelen we met deze eenvoudig te volgen strategie in op stijgende koersen. Van aandelen wiens winstverwachting fors opwaarts is bijgesteld. Maar zodra de beurstrend draait naar dalend, gaan we precies het omgekeerde doen. Dan spelen we juist in op dalende koersen.
Daardoor maak je als WoensdagTrader-Trend abonnee winst bij een stijgende beurs én bij een dalende beurs. Als WoensdagTrader-abonnee hoef je nergens over na te denken. Je volgt eens per week een paar koop- en verkoopsignalen op. That’s it. Wij gaan voor méér dan 100 procent in 2017. Doet u mee? Meldt u dan snel aan voor deze superstrategie!