285% Koerspotentieel. Plus 19% jaarlijks dividend

Toen we de afgelopen weken de beurs afstroopten om voor u de goedkoopste aandelen van de best presterende bedrijven te ontdekken, gebeurde er iets wat me nog nooit is overkomen. We vonden een werkelijk spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat fantastisch slim in elkaar steekt. En dat daardoor voor een lagere prijs als haar concurrenten kan inkopen én voor een hogere prijs kan verkopen. Dat dus een veel hogere winstmarge heeft dan de concurrentie.

 
Het bedrijf presteert supergoed, realiseert prachtige winstgroei en het staat er financieel ijzersterk voor. Daar bovenop is het aandeel spotgoedkoop. Ideaal dus om voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” te selecteren. We berekenden een mooi koerspotentieel van 285% voor een aandeel waar volgens ons enorm weinig risico aan kleeft. Ideaal toch? Toen we het aandeel al definitief hadden geselecteerd, ging ik uiteraard nog even kijken of het bedrijf ook dividend uitkeerde. Ik viel van mijn stoel van verbazing. Dit toch al ijzersterke aandeel bleek een dividendrendement van maar liefst 19% te hebben!
 
Een spotgoedkoop aandeel dat maar liefst 285% koerspotentieel heeft én dat ook nog eens 19% jaarlijks dividend oplevert. Ik weet niet hoe het bij u is, maar zo’n ideale combinatie van koerspotentieel en superdividend ben ik in al die jaren nooit eerder tegengekomen. Een ideale kans waar die je niet kunt laten liggen! Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”