500% koerspotentieel. Of zelfs meer (Jack Hoogland)

Donderdag stuurden we onze TopAandelen-abonnees een splinternieuw “Super Rendement Rapport”. We ontdekten deze maand voor de allereerste keer een diamantaandeel. Van een financieel ijzersterk bedrijf dat een diamantmijn heeft ontwikkeld, die eind 2016 in productie is gegaan.

De vraag naar diamant groeit nu al 6% per jaar, terwijl de wereldwijde voorraad met slechts 2% per jaar groeit. De vraag kan de komende jaren zelfs nog harder stijgen als steeds meer rijke burgers diamant gaan zien als een belegging en/of een manier om hun koopkracht te beschermen. U profiteert maximaal van een forse stijging van de diamantprijs.
Maar het wordt nóg mooier! Want dit aandeel noteert slechts 7 keer de voor dit jaar verwachte winst. Zeven keer! Dat betekent dat de koers binnen een jaar met ruim 150% moet stijgen om als een normaal gewaardeerd aandeel te kunnen worden beschouwd. Beleggers zitten dus duidelijk te slapen.
Zodra beleggers dit aandeel ontdekken, zal de koers in snel tempo stijgen. Ook bij een dalende beurs! Wij berekenden voor de langere termijn een koerspotentieel van 500%. Maar het lijkt erop dat we daarmee veel te conservatief zijn. Want de directie van dit bedrijf verwacht dat de totale waarde van haar diamantmijn op ongeveer $15 miljard zal uitkomen. Dat is bijna 20 keer zo hoog als de huidige beurswaarde.
Dit spotgoedkope aandeel heeft een ongekend hoog koerspotentieel.