79% koerswinst op negen maanden tijd (Jack Hoogland)

Vorige week stelden we met onze TopAandelen service nog een fanastische koerswinst veilig. We hadden het aandeel van smart home aanbieder Control4 Corporation (CTRL) op 25 augustus 2016 geselecteerd tegen een koers van $11,28. We verkochten het aandeel voor $20,18. Da’s maar liefst 79% winst in iets meer dan negen maanden tijd!

De reden voor het verkoopsignaal is simpel. Door deze snelle, forse koersstijging noteerde het aandeel 21 keer de voor 2017 verwachte winst en ruim 18 keer de voor 2018 verwachte winst. Daardoor is CTRL wat ons betreft niet langer een goedkoop aandeel.
Dus kan je beter verkopen en het vrijgekomen geld beleggen in één of twee aandelen die op dit moment wel écht goedkoop zijn. In aandelen die vanaf hun huidige koers een fors hoger koerspotentieel hebben. Zoals in de aandelen waarover ik u dinsdag nog vertelde.
Als TopAandelen-abonnee beleg je altijd in de goedkoopste aandelen van de best presterende bedrijven. Waardoor je grotere kans maakt op dit soort snelle, forse koerswinsten.