93% koerswinst. In nog geen 7 maanden! (Jack Hoogland)

Donderdag stuurden we voor onze TopAandelen service een verkoopsignaal uit voor Lightpath Technologies (LPTH). Dit aandeel hebben we op 27 oktober 2016 geselecteerd. Het noteerde toen een koers van $1,60. Gisteren noteerden we een verkoopkoers van $3,09.

LPTH is een supergoed presterend bedrijf. Maar door de 93% koersstijging op nog geen 7 maanden tijd, konden we dit aandeel niet langer als goedkoop beschouwen. Dan is het beter om te verkopen, en het vrijgekomen geld te beleggen in andere aandelen die veel goedkoper zijn, en veel meer koerspotentieel hebben.

Dit soort snelle, forse koerswinsten kan je behalen als je in goedkope aandelen van supergoed presterende bedrijven belegt! In ons nieuwe “Super Rendement Rapport” vindt u drie ongekend goedkope aandelen van bedrijven die fantastisch presteren. Aandelen die, net als LPTH, kandidaat zijn voor snelle, forse koersstijgingen.

Inschrijving voor losse nummers is helaas gesloten. Maar met een halfjaar- of jaarabonnement bent u fors goedkoper uit, u ontvangt onze extra bonusrapporten én u ontvangt de unieke extra tip waarover ik u gisteren nog vertelde.

Beleg in de goedkoopste aandelen van de best presterende bedrijven, en vergroot uw kans op dit soort snelle, forse koerswinsten!
Klik hier om TopAandelen-abonnee te worden