Alleen deze twee scenario’s zijn mogelijk (Jack Hoogland)

Afgelopen dinsdag vertelde ik u al uitgebreid over de enorme kans die we hebben door in uranium-aandelen te beleggen. Uit de vorige bull markt (2001-2007) weten we dat uranium-aandelen koersstijgingen van 3.000 tot zelfs 10.000 procent noteerden.

Toevallig vond ik bij één van de voor ons uranium-rapport geselecteerde aandelen onderstaande quote bij de publicatie van kwartaalcijfers. Deze quote is echter van anderhalf jaar geleden. De directie had al eerder een herstel van uraniumprijzen verwacht, wacht daar nog steeds op, maar geeft aan te hebben geleerd dat het onmogelijk te voorspellen is wanneer het herstel zal inzetten.
Eind 2016 zagen we pas de eerste tekenen van herstel. En nu, nog eens zeven maanden later kunnen we pas serieus vaststellen dat uraniumaandelen in de “stealth fase” zitten. De eerste fase van een langjarige bull markt, waarin het slimme geld aan het kopen is en de koersen gestaag stijgen.
Ik laat u bovenstaande quote zien omdat deze mensen (die het dichtste bij het vuur zitten) weten dat een forse prijsstijging onvermijdelijk is. Dat de toekomst er rooskleurig uit ziet. Alleen is het voor hen net zo moeilijk als voor ons beleggers om te weten wannéér de bull markt begint.
Er is een eenvoudige reden waarom het voor de volle 100% vast staat dat uraniumprijzen fors zullen stijgen. Er zijn als het om uranium gaat slechts twee scenario’s mogelijk.