Als een grote multinational hetzelfde ziet als wat wij zien

Vorige week vertelde ik u dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” onder meer een aandeel hadden geselecteerd van een bedrijf dat volgens ons een ideale overnamekandidaat is. En dat we daarom kans hebben om hierop een snelle, forse koerswinst te behalen. Met Acquity Group hadden we twee weken geleden die mazzel. Een grote multinational zag hetzelfde als dat wij zagen. Namelijk dat Acquity over unieke kennis en kunde beschikt, die ze zelf niet in huis had. En dus deed ze een overnamebod. Resultaat: 109% koerswinst in minder dan 3 maanden tijd.

 
Het aandeel dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten is van een totaal ander bedrijf dan Acquity. Maar het beschikt ook over unieke kennis en kunde, die grote multinationals graag zouden willen bezitten. Dit bedrijf doet in beeldschermpjes. Die een veel hogere resolutie hebben en véél minder energie verbruiken dan de huidige LCD-schermpjes op bijvoorbeeld onze smartphones. Die hogere kwaliteit is vooral belangrijk voor defensie, politie, medische wereld en industrie. Maar gaan we ook op onze smartphones en andere consumentenelektronica krijgen.
 
Als u het bovenstaande leest, dan zult u er niet gek van opkijken dat dit bedrijf de komende jaren enorme winstgroei gaat realiseren. En dat wij daarom de komende jaren een prachtige koerswinst verwachten te behalen.
Behalve als straks een grote multinational hetzelfde ziet als wat wij zien. En besluit om een overnamebod te doen. Dan hebben we opnieuw mazzel en maken we opnieuw forse winst in korte tijd.
Profiteer mee! Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”