Als je weet dat het gaat gebeuren… (Jack Hoogland)

Oké, dus we hebben een zéér goede reden om te verwachten dat de beurs ergens in de komende tijd tegen een stevige daling zal aanlopen. Want in dit artikel hebben we vastgesteld dat:

Dalende bedrijfswinsten altijd tot een recessie leiden.
En dat recessie altijd resulteert in een stevige beursdaling.
Bedrijfswinsten zijn al aan het dalen. En dus volgen ook de recessie en de stevige beursdaling. Als je weet dat een stevige beursdaling in aantocht is, dan hoef je niet direct in paniek al je aandelen te verkopen. Maar je moet er wél op inspelen!
Eén manier om daar verstandig mee om te gaan is om je portefeuille af te dekken zodra de beurstrend draait. Daarvoor bieden we deze levenslang bruikbare strategie voor een vriendenprijs.
Maar véél aantrekkelijker is het om aandelen uit te zoeken die rijp zijn voor de zwaarste koersdalingen. Vooral in deze tijd van door centrale banken veroorzaakte bubbels, zijn daar enorme koerswinsten te behalen.
Die aandelen hebben we voor u onder meer gevonden in ons rapport “De Nieuwe Subprime Crisis”. De aandelen die wij daarvoor selecteerden, zijn rijp voor 90% tot 100% koersdalingen.