Alweer twee superwinsten binnen!

Vorige week stelden we met onze TopAandelen service alweer twee superwinsten veilig! Afgelopen woensdag stuurden we een verkoopsignaal uit voor US Silica Holding (SLCA). Met dit aandeel behaalden we 62% winst in minder dan 4 maanden tijd. En donderdag volgde een verkoopsignaal voor Tessco Technologies (TESS), waarmee we 83% behaalden in minder dan 10 maanden tijd.
 
Op de TopAandelen Blog vindt u de mails die we naar onze abonnees stuurden, met daarbij de redenen waarom we besloten om te verkopen. Als extra info vindt u daar ook een link naar het rapport dat we schreven toen we het aandeel selecteerden. Kunt u voor uzelf bepalen of onze manier van werken u aanspreekt. Wij zijn in ieder geval blij dat we weer twee zulke prachtige, snelle koerswinsten konden bijschrijven!

 
Ook voor de aandelen uit ons nieuwste “Super Rendement Rapport” hebben wij redenen om snelle, forse koerswinsten te verwachten. En met ons Tijdelijke Extra Rapport gaat u de komende jaren misschien wel de grootste klapper van uw leven maken! Beleg ook in de goedkoopste aandelen van de best presterende bedrijven! Meldt u hier aan voor een TopAandelen-abonnement