Baas van grote bank luidt nu ook de alarmbel (Jack Hoogland)

Ik heb u de afgelopen weken uitgebreid verteld over de enorme kans die u heeft om te profiteren van het barsten van de nieuwe Amerikaanse bubbel in subprime autoleningen. Tot vervelens toe zelfs. Maar als wij zien dat aandelen van kredietverstrekkers en autoverkopers écht onmogelijk anders kunnen dan keihard onderuit gaan, dan is het onze plicht om u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Want hoe harder je van het barsten van dit soort bubbels profiteert, hoe beter.

Vorige week zag ik trouwens dat zelfs de CEO van een van JP Morgan Chase, een van Amerika’s grootste banken de alarmbel heeft geluid. Zie deze krantenkop. “Someone is going to get hurt”, zegt CEO Jamie Dimon. Zoals ik u vrijdag al vertelde zijn het niet de directieleden van de bedrijven wiens aandelen wij als kandidaat voor 90% tot 100% koersdalingen hebben geselecteerd. Die hebben hun geld binnen.
Het zijn wél de werknemers van deze bedrijven, de aandeelhouders die geloven in de mooie praatjes van de CEO’s en uiteraard de Amerikaanse economie als geheel. Eigenlijk is het zeer apart dat de CEO van een grote systeembank deze uitspraak doet. Want iemand in die rol moet toch voorzichtig zijn met wat hij zegt. Dát hij die uitspraak doet, betekent daarom dat ook hij er 100% van overtuigd is dat er harde klappen gaan vallen in deze markt.
Die klappen gaan vallen bij de bedrijven die leningen verstrekken aan autokopers én bij bedrijven die auto’s verkopen. En omdat het financiële beleid van deze bedrijven de afgelopen jaren dramatisch slecht was, zullen die klappen nóg harder zijn. Het zullen mokerslagen zijn. 90% tot 100% koersdalingen zijn onvermijdelijk. Profiteer daarvan! Klik hier om dit unieke rapport te bestellen