Belachelijk goedkoop. Ongekend hoog koerspotentieel (Jack Hoogland)

Een supergoedkoop aandeel van een fenomenaal goed presterende goudproducent. We berekenden dat een slechts 10% hogere goudprijs leidt tot maar liefst 65% meer netto-winst. Bleef de afgelopen jaren winst maken én realiseerde winstgroei. Groeit door slimme overnames en heeft een pak geld in kas om nieuwe overnames te doen.

Wij berekenden op basis van een 10% jaarlijkse stijging van de goudprijs een koerspotentieel van maar liefst 500%. De jaarlijks stijgende productie niet meegerekend. Bedenk wat er gebeurt als goud de komende jaren met 20% per jaar in prijs stijgt. Of als er straks een goudhype ontstaat. Als goud straks richting de $10.000 stijgt, die het op dit moment werkelijk waard is.  De daadwerkelijke koerswinst gaat in de duizenden procenten lopen!
Daarnaast een absoluut superkoopje. Een aandeel van een bedrijf dat enorm hard profiteert van de alsmaar groeiende functionaliteit van de smartphone, en van software in auto’s, huizen, defensie-apparatuur en ruimtevaart. Een niet te stoppen groeimarkt die nog vele jaren zal aanhouden.
Terwijl de winst van dit financieel ijzersterke bedrijf dit jaar met maar liefst 23% zal stijgen, kan je dit aandeel nu kopen voor slechts 9,5 keer de voor dit jaar verwachte winst. Je profiteert van een ongekende groeimarkt en betaalt een absolute spotprijs!
En als klap op de vuurpijl…
Klik hier om verder te lezen