Belangrijk nieuws! (Jack Hoogland)

Een belangrijk nieuwsbericht over één van de drie aandelen uit ons nieuwe “Super Rendement Rapport“. Een fantastisch bedrijf dat slimme oplossingen voor interfaces van mobiele apparaten (telefoons, tablets, laptops) ontwikkelt. Waardoor voor ons gebruikers de indeling, het uiterlijk en het gebruik van de beeldschermen verbetert. Een écht prachtaandeel. Van een tech-bedrijf met een gouden toekomst.

Wij waren blijkbaar niet de enigen die deze conclusie hadden getrokken. Want deze week werd bekend dat de directie een overnamebod had ontvangen. Voor een koers die maar liefst 61% hoger ligt dan onze aankoopkoers. Da’s kat in’t bakkie. Zou je denken. Maar nee, de directie weigerde er zelfs maar over na te denken. Ze willen niet verkopen. En al helemaal niet voor die prijs. Véél te laag!

We weten wie er achter dit bod zit. En hoe belangrijk het voor die partij is om de technologie van dit bedrijf in handen te krijgen. Het staat wat ons betreft zowat vast dat dit overnamebod net zo lang verder wordt verhoogd tótdat de directie niet meer kan weigeren. Intussen is de koers al fors gestegen, en is men op de beurs wakker geworden.

We staan nu op bijna 20% koerswinst. Na een week. Onze huidige verwachting is dat we dit aandeel binnen 2-3 maanden met minimaal 100% koerswinst zullen verkopen. Dat betekent dat er nu nog 80% winst voor het oprapen ligt. Binnen een paar maanden! Ik heb dit aandeel daarom gisteren bijgekocht.

Zo’n kans krijg je maar héél zelden! Reageer echter snel, want de koers kan de komende dagen al fors verder stijgen. Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”