Beleggen zonder nadenken. Rendement 80% (Jack Hoogland)

Zelfs na dit artikel van afgelopen woensdag ontvingen we veel vragen/opmerking over de gedaalde goudprijs. Dat terwijl goud nu feitelijk nog steeds een doodgewone correctie heeft gemaakt, die 50% van de sinds medio december 2015 behaalde stijging bedraagt. Het blijkt dat veel mensen toch moeite hebben met het uitzitten van dit soort correcties. Het is in zo’n situatie ook gemakkelijk om te gaan twijfelen. Om je beginnen af te vragen of je wel de goede keuze hebt gemaakt.

Als je die neiging hebt, dan kan je er beter voor kiezen om met een deel van je geld een beleggingsstrategie te volgen, waarvoor je geen mening over goud, zilver, de dollar, de beurs of over wat dan ook nodig hebt. Een strategie waarbij je met de beurstrend mee kunt beleggen zonder dat je hoeft na te denken.
Ik vertelde u twee weken geleden al hoe we met WoensdagTrader-Trend profiteerden van de op dat moment dalende beurstrend. Door in te spelen op koersdalingen van aandelen wiens winstverwachting fors neerwaarts was bijgesteld. Als gevolg van een oversold signaal, spelen we sinds woensdag 9 november weer in op stijgende koersen. En we hadden direct prijs! Zie de koersgrafiek hieronder.
Op 9 november stuurden we onze WTR-Easy én WTR-Trend abonnees een koopsignaal voor Health Insurance Innovations (HIIQ), nadat analisten de winstverwachting voor 2016 hadden verhoogd van $0,64 naar $0,94 per aandeel. En prompt knalde de koers van HIIQ de afgelopen week omhoog van $6,00 naar $10,20. Dát zijn nog eens vette winsten!
Klik hier om verder te lezen