Bezoek het beleggingsseminar

Hierbij nodigen wij u uit voor beleggingsseminars die Optie Academy in samenwerking met Ronald Kok van Analist.nl op een aantal locaties in Nederland zal verzorgen. Tijdens de seminars leggen ze u uit hoe u relatief eenvoudig een veel hoger rendement dan de meeste actieve beleggingsfondsen kunt behalen. Het gebruik van aandelenscreeners en het toepassen van de juiste optiestrategieën zijn daarvoor essentieel. 

Warren Buffett en Joel Greenblatt
De aandelenscreeners van Analist.nl screenen dagelijks beursgenoteerde aandelen in de VS, Europa en Rusland. Bij de seminars laten ze tevens de rendementen van de bekende strategieën zoals die van Warren Buffett, Joel Greenblatt en Josef Piotroski zien. Veel van deze aandelenscreeners scoorden in de afgelopen jaren fors beter dan het gros van de actieve beleggingsfondsen. Voor de actieve fondsen, die wel jaarlijkse beheerskosten hebben, is het dan ook direct al een gelopen race.

Uw rendement aanzienlijk verhogen met opties
Tijdens de seminars zullen ze u uiteraard interessante optiestrategieën aanreiken die u kunt toepassen om extra rendement te creëren en om het neerwaarts risico te beperken. Zo kunt u door de juiste keuze van aandelen en deze te combineren met opties, zowel agressief als defensief, uw rendement aanzienlijk verhogen.

Focus op dividenden
Er is al veel bekend over de voordelen van aandelen met hoge dividenden, maar hoe het zit het nu echt? Door tevens opties te gebruiken, kunt u nog betere beslissingen nemen. Graag leggen ze u er alles over uit bij de seminars (beperkte capaciteit!).

Geplande seminars:
•  Maandagavond 7 maart De Bilt 
•  Donderdagavond 17 maart Assen
•  Dinsdagavond 22 maart Bunnik
•  Donderdagavond 31 maart Best

De seminars beginnen om 19.30 met koffie/thee en duren tot 21.30 met een afsluitende borrel. U bent van harte welkom vanaf 19:00 uur.

De toegangsprijs voor de seminars bedraagt €20 waarbij u de volgende bonussen ontvangt:

•  Bonus OptieAcademy: 1 maand OptieActief optietrades Europa of USA t.w.v. €49
•  Magazine Analist Journaal + maand gratis toegang Analist Pro

U kunt zich opgeven door een email naar info@optieacademy.nl te sturen onder vermelding van de datum en de plaats van het seminar waarop u aanwezig wilt zijn.

PS: Geeft u ook even het kenmerk “Beursbox” in de mail aan.