Binnen een jaar op forse koerswinst (Jack Hoogland)

Een ongelofelijk goedkoop infrastructuur-aandeel van een bedrijf wiens winst tegen de klippen op groeit. Noteert 8,5 keer de voor 2018 verwachte winst terwijl het dit jaar 34% en volgend jaar 67% winstgroei realiseert. Daar bovenop nog eens een dividendrendement van 6,6%. Dit aandeel moet binnen een jaar met 110% in koers omhoog om het beursgemiddelde van 18 keer de jaarwinst te noteren. Dividend niet meegerekend.

Zo’n superkoopje kom je niet iedere dag tegen!

Daarnaast een fantastisch en ongekend goedkoop tech-aandeel waarmee u op slimme wijze inspeelt op de enorme technologische ontwikkeling die we in allerlei bedrijfstakken en in ons normale leven overal om ons heen zien. Het unieke van dit bedrijf is dat het qua technologische ontwikkeling vooruitloopt op haar concurrenten én op haar klanten. Het maakt dus dingen die haar klanten nodig gáán hebben.

Winst groeit gemiddeld 53% per jaar. Maar beleggers zitten duidelijk te slapen, want dit aandeel koop je nu aan voor slechts 8 keer de voor komend jaar verwachte winst!

En als klap op de vuurpijl het goudaandeel waarover ik u vrijdag al vertelde. Een goudproducent die de jackpot heeft gewonnen. Die een ongelofelijk rijke goudmijn in bezit heeft. Het allerbeste goudaandeel dat wij ooit hebben ontdekt. Wij berekenden een koerspotentieel van 500%. Als de goudprijs NIET stijgt.
Klik hier om verder te lezen