Binnen een jaar ruim 200% koersstijging (Jack Hoogland)

Afgelopen dinsdag vertelde ik u al over het fantastische aandeel dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” hebben ontdekt. Spotgoedkoop, 8% dividend en de beste CEO in de bedrijfstak die van zijn eigen geld zwaar aan het kopen is geslagen. Een échte win-win situatie. Maar dat is niet alles.

We ontdekten ook een ongelofelijk goedkoop tech-aandeel (ja, die bestaan ook!), waarvan de winstverwachting de afgelopen maanden fors opwaarts was bijgesteld. Die forse bijstelling was blijkbaar nog te voorzichtig, want vlak voor kerstmis kwam dit bedrijf met véél beter dan verwachte kwartaalcijfers. Waardoor de winstverwachting nóg verder opwaarts werd bijgesteld.

Maar de cijfers in ons “Super Rendement Rapport” zijn inmiddels alweer achterhaald. Want sinds vorige week is de winstverwachting nóg verder opwaarts bijgesteld. Fors verder zelfs.

Door de zéér positieve cijfers en de forse opwaartse bijstelling van de winstverwachting, koop je dit aandeel nu voor nog geen 6 keer de voor komend boekjaar verwachte winst. Dat betekent dat de koers binnen een jaar met ruim 200% moet stijgen om gelijk te worden gewaardeerd als het beursgemiddelde. Dat terwijl dit aandeel het verdient om fors hoger dan het beursgemiddelde te worden gewaardeerd!

Omdat bovenstaande allemaal in de kerstvakantie is gebeurd, is de kans levensgroot dat de koers van dit aandeel de komende weken zéér fors stijgt. Want nu alle fondsbeheerders weer terug op kantoor zijn, zal dit aandeel als eerste fel knipperend op hun radarscherm verschijnen.

Binnen een jaar ruim 200% koersstijging!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”