Brexit = winst mogelijkheid (Lodewijk Hof)

De Brexit is een feit. Althans, artikel 50 is in geroepen. Theresa May beheerst in Europa en in eigen land het nieuws. Boris Johnson is rustig aan haar stoelpoten aan het zagen. De hoogste tijd om eens te kijken naar hoe we aan de Brexit geld kunnen verdienen.
Het staat vast dat je aan iedere transitie en verandering geld kan verdienen. De Brexit is niet anders. Daarom heb ik het Brexit rapport geschreven. Er zitten enkele mogelijkheden om geld te verdienen in.
Realiseert u zich dat er mogelijkheden zijn om geld te verdienen aan het toerisme van Londen? Londen heeft een unieke aantrekkingskracht en zal nooit deze kracht verliezen. De stad is een wereldwijd financieel powerhouse. Voor ieder wat wils in deze stad.
Dankzij de lage Britse Pond is importeren absurd duur. Maar exporteren is zeer goedkoop. Dat is voor bedrijven die vrijwel geheel in de export zitten zeer belangrijk. U pakt dan meteen een mooi dividend rendement mee.
De vraag die u zichzelf nu moet stellen: is de Brexit een winstpakker voor u of laat u deze mogelijkheid om geld te verdienen als investeerder schieten? Met coupon Tom krijgt u ook nog eens 30% korting. Lees verder