Crash cryptomunten maakt ze koopwaardig! (Tom Lassing)

Gisteren heb ik een aantal ethereums gekocht. Buiten dat heb ik ook de laatste dagen de nodige informatie over ICO’s gezocht en verkregen. Zo veel dat ik bijna de klok rond de tijd genomen heb om voor u een rapport te schrijven. Op het moment dat ik dit aan het typen ben zit naast mij de eindredactrice de productieversie nog na te kijken op taal en stijlfouten.
Het was daarom even alle hens aan dek voor ons deze week want nu hebben we ook écht een cryptorapport voor iedereen die er nog nooit iets in gedaan heeft!
Ik ben co-auteur van het rapport. Naast mij zat iemand die er helemaal enthousiast over is en die zijn hele leven nu om cryptotechnologie aan het bouwen is.
Hij is volkomen ‘om’ en ziet alles rondom die techniek door een roze bril. Ik ben daarentegen relatief gezien een zwartkijker als het gaat om de munten en samen hebben we nu iets neergezet dat zowel reëel is, alsmede kansen biedt in deze knotsknettergekke markt.
Dit is echter hét moment om toe te slaan. Er was gekte, er is een correctie gaande en nu gaan we de gekte nog weer overdrijven. De volgende ICO gaat net als de vorige ongetwijfeld meer dan 1000% rendement opleveren.
Zeg het maar, wilt u kans maken op 1000% rendement?
Zo ja, koop dit rapport en lees alles wat u moet weten over de komende kansen. We houden u dan in 2017 op de hoogte van de beste kansen die we zien.
Bestel hier het rapport!