Dáárom onvoorstelbaar veel koerswinst! (Jack Hoogland)

Ik hoop dat dit artikel van vrijdag u helpt om beter te begrijpen waarom wij voor de langere termijn steeds positiever over India worden. Vorige week vertelde ik u over het ongekend goedkope aandeel dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” hebben ontdekt.

Van een bedrijf dat al 40 jaar succesvol is in de grootste, snelst groeiende filmindustrie ter wereld. De Indiase. Dit aandeel doet mij zéér sterk denken aan hoe Walt Disney er 30 jaar geleden voor stond. Dat aandeel steeg sinds 1985 met maar liefst 11.500%.
Hieronder hetzelfde plaatje als ik u in het artikel van vrijdag liet zien (maar dan groter). Als u goed naar dit plaatje kijkt, dan weet u direct waarom ik zo enthousiast ben. Dit ene plaatje zegt meer dan duizend woorden. Honderden miljoenen jonge Indiërs, die allemaal Bollywood-films en series willen kijken in de bioscoop, op tv en via internet. Dat zijn honderden miljoenen actuele én toekomstige klanten!
Dit bedrijf realiseert nu al enorme winstgroei. En gaat nog minimaal 30 tot 40 jaar de wind strak in de rug hebben. Net zoals Walt Disney dat de afgelopen 30 jaar had. De koers van Walt Disney steeg 11.500% terwijl er in 1985 nog geen betaal-tv of internet bestond. Als je het enorme groeipotentieel van internet en betaal-tv erbij neemt, dan is dit aandeel zelfs veelbelovender dan Walt Disney in 1985 was!
Dit aandeel heeft écht alles in zich om de komende jaren onvoorstelbaar veel koerswinst op te leveren!