Dat zijn nog eens vette winsten! (Jack Hoogland)

Afgelopen vrijdag vertelde ik onze lezers al over het ongelofelijke rendement dat we dit jaar in slechts 3,5 maand tijd hebben behaald met onze MaandagTrader-strategie. Bij de 72% waarover ik vrijdag vertelde, kwam vorige week nog eens een pak rendement bij, zodat we met MaandagTrader-Trend nu al op 78% zitten. Gisteren konden onze MaandagTrader-abonnees trouwens een ongelofelijke winst bijschrijven. Hieronder ziet u de koersgrafiek.

We hadden voor dit aandeel op 28 maart een koopsignaal nadat analisten de winstverwachting voor 2016 hadden verhoogd van $0,11 naar $0,36 per aandeel. En prompt knalde de koers van MCEP in slechts vier weken tijd met maar liefst 135% omhoog. Dát zijn nog eens vette winsten!
Zó een enorme winst behaal je uiteraard lang niet iedere week, maar het raakt wél een belangrijk punt. Ik vertelde afgelopen vrijdag al dat je bij MaandagTrader niet hoeft na te denken. De signalen komen automatisch bovendrijven. En als abonnee volg je gewoon de signalen. Zonder MaandagTrader zouden wij dit aandeel nooit hebben ontdekt. Als MaandagTrader-abonnee behaal je dan ook winsten op aandelen die je normaal niet zou ontdekken. Ben je er als eerste bij als bedrijven plotseling beter beginnen te presteren dan analisten voordien hadden verwacht.
Dit soort ongelofelijke winsten behaal je alléén met MaandagTrader!
MaandagTrader is geschikt voor een selecte groep serieuze beleggers die op de lange termijn een prachtig jaarlijks rendement willen maken. Dus voor korte termijn beleggers die een lange termijn visie hebben. Reageert u echter vooral snel, want na vandaag sluiten we de inschrijving. Klik hier om MaandagTrader-abonnee te worden!