De allerbeste afdekstrategie ter wereld (Jack Hoogland)

Ik wil het even met u hebben over de allerbeste afdekstrategie ter wereld. Met een afdekstrategie speel je bij een dalende beurs in op dalende koersen, zodat je geen slachtoffer wordt van die (forse) beursdaling. Met de allerbeste afdekstrategie ter wereld profiteer je echter van dalende koersen, zélfs als de beurs stijgt!

De allerbeste afdekstrategie ter wereld is in mijn ogen ons rapport “De Nieuwe Subprime Crisis”. Voor dit rapport selecteerden we zeven aandelen, waarvan de koersen met 90% tot 100% zullen dalen als gevolg van de nu barstende bubbel in de Amerikaanse markt voor auto’s en autoleningen.
We zien dat steeds meer reguliere financiële media nu over deze crisis berichten. Waardoor steeds meer beleggers beginnen te beseffen wat er aan de hand is. Deze krantenkop verscheen dinsdag boven een uitgebreid artikel in de Financial Times. Oplopende schulden, angst voor crisis, stijgende betalingsachterstanden, wanpraktijken bij het verkopen van leningen. Deze ene krantenkop vat het allemaal samen.
Terwijl de beurs dit jaar met 8% is gestegen, zijn de zeven aandelen uit ons rapport “De Nieuwe Subprime Crisis” met gemiddeld 14% gedaald. Had u die aandelen tot nu toe gebruikt om uw portefeuille af te dekken tegen een beursdaling, dan zou u daarmee op dikke winst staan. Ondanks dat de beurs met 8% is gestegen!
Maar ik heb goed nieuws voor u. Want de koersen van de door ons geselecteerde aandelen hebben nog héél veel daling voor de boeg. De aandelen uit ons rapport noteren op dit moment een gemiddelde koers van bijna $44. Tijdens vorige recessies/crises daalden koersen naar $5. Tijdens deze crisis zullen de koersen dalen naar gemiddeld $2. Dat betekent dat de koersen vanaf hun huidige niveau met nog 95% zullen dalen.
Profiteer van de beste afdekstrategie ter wereld!