De allerbeste beleggingsstrategie die ik ken (Jack Hoogland)

Twee weken vertelde ik u in dit artikel over de twee belangrijkste kenmerken van onze supersuccesvolle GoedNieuwsBeleggen-strategie. Ook zag u in dat artikel een praktijkvoorbeeld van het aandeel Columbus McKinnon (CMCO), dat we sinds 2 augustus in portefeuille hadden.

Donderdag hebben we een verkoopsignaal hebben uitgestuurd voor dit aandeel. Zie de koersgrafiek hieronder. U ziet op de grafiek dat de koers in een stijgende trend zit, en dat er op het eerste gezicht niets aan de hand lijkt. En misschien is dat ook zo. Onze momentum-indicatoren gaven ons echter een verkoopsignaal, waardoor we de tot nu toe behaalde 21% koerswinst veilig stelden.

Een belangrijk motto is dan ook: liever te vroeg verkopen dan te laat. Dat is gelijk een zéér belangrijke reden waarom je met GoedNieuwsBeleggen zo’n fantastisch rendement behaalt. Sinds het artikel van twee weken geleden, is het totale rendement van 2017 gestegen tot 46% op jaarbasis. Fors beter dan eender welke beursindex.

GoedNieuwsBeleggen is dan ook de allerbeste beleggingsstrategie die ik ooit heb gezien. Als u na het zien van dit (nu afgesloten) praktijkvoorbeeld het gevoel krijgt dat deze manier van beleggen bij u past, dan is het een zéér goed idee om abonnee te worden. U kunt nog inschrijven!
Klik hier om u aan te melden voor deze absolute topstrategie