De bitcoin splitsing: bereid u voor op meer winsten (Lodewijk Hof)

De nerds zijn oorlog aan het voeren. Dat gaat doorgaans zonder enige scrupules. Nerds zijn immers hard, direct en kijken zonder aanzien des persoon ergens naartoe. Nerds zijn in staat de hele wereld te laten ontploffen. Immers hebben we allemaal computer apparatuur, programma’s en ga zo maar door nodig.
In de blockchain wereld zijn heel veel zogenaamde nerds. Het zijn de mensen die kunnen programmeren. Met trots kan ik melden dat ik ook kan programmeren. Geleerd via Code-academy en Programming for Dummies. Nee, ik schrijf niet mee aan de Blockchain technologie. Wel boeiende materie overigens.
Het grote probleem van de Blockchain technologie en bitcoin is dat het aantal transacties dat per seconde uitgevoerd moet kunnen worden drastisch omhoog moet. De befaamde “Bitcoin splitsing” is hier een gevolg van. Beide groeperingen zijn nu verwikkeld in een oorlog. Een oorlog die uitgevochten gaat worden met 0 en 1. Met innovaties en zonder enig dodelijk slachtoffer.
Maar meer winsten komen eraan. Er zit meer financieel succes in de toekomst. Allemaal omdat de nerds het met elkaar oneens zijn. Heerlijk toch? Financieel beter worden aan een oorlog die niet verder gaat dan snellere en verdere innovaties?
De winsten gaan komen van een instroom van nieuwe mensen. Nieuw geld. Bitcoin begint populair te worden. De eerste financiële instrumenten zijn ontwikkeld en zullen, nog dit kalenderjaar (2017) geïntroduceerd worden. Dan kan iedereen bitcoin kopen.
Daarom is het tijd dat u zich nu aansluit. Het is toch verstandiger om te kopen voordat de bitcoin koers omhoog gaat. Daar is het Crypto rapport voor. Een handige, Engelstalige, methode om ervoor te zorgen dat u geld verdiend aan de blockchain en bitcoin innovaties en marktverstoringen.