De meest ideale belegging voor de komende jaren (Jack Hoogland)

Gisteren stuurden we onze TopAandelen-abonnees een splinternieuw “Super Rendement Rapport” toe. Deze maand ontdekten we voor u onder meer een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat brandstof produceert uit biomassa. Het bedrijf levert die brandstof levert aan elektriciteitscentrales, die daardoor hun CO2-uitstoot met 80% verlagen. Dit bedrijf is de grootste speler in een markt die met 20% per jaar groeit. En waar te weinig aanbod is om aan die fors stijgende vraag te kunnen voldoen.

Noteert nog geen 11 keer de voor dit jaar verwachte winst. Voor dit jaar wordt bijna 140% winstgroei verwacht. Noteert 20% lager dan boekwaarde. Dividendrendement is 10%. Dividend zal in 2016 fors fors worden verhoogd.
Dit is tegelijk een hoogdividend-aandeel, een zwaar ondergewaardeerd value-aandeel én een groei-aandeel! Daarbij is het óók een milieuvriendelijk aandeel! Alle goede eigenschappen die je in een aandeel zoekt, zitten in dit ene aandeel inbegrepen. Zoiets kom je maar zéér zelden tegen!
Daarnaast is de koerstrend stijgend. Het lijkt er dus sterk op dat steeds meer fondsbeheerders dit superaandeel ontdekken. De koers kan daarom reeds op korte termijn fors omhoog. Voor de langere termijn berekenden we 370% koerspotentieel.
Aandelen van bedrijven die broeikasgassen helpen verlagen én daarmee veel winst maken zijn de ideale belegging voor de komende jaren. Dat we zó een prachtaandeel nu voor een absolute spotprijs kunnen aankopen, is pas écht puur geluk. Dat we daar óók nog eens 10 procent (en stijgend) dividend op meepakken, is nóg meer geluk! Klik hier om het splinternieuwe “Super Rendement Rapport” direct te bestellen!