De Trump Wall met Mexico is 3 x winst (Lodewijk Hof)

Pakt u deze winst of mist u deze opsteker
Donald Trump is nu een half jaar President van de Verenigde Staten. Een van zijn belangrijkste verkiezingsbeloftes was het bouwen van een muur met Mexico. Criminaliteit, verkrachtingen en illegale immigratie is niet iets wat je graag wenst. Legale migratie: graag. Hoe meer hoe beter.
Maar de muur die Trump wilt bouwen, kan rendement voor uw investeringen opleveren. Dat maakt het interessant. Ik zou u nu kunnen verwijzen naar een bouwbedrijf. Maar dat gaat pas interessant worden als we weten wie de muur gaat bouwen en hoe deze gefinancierd gaat worden.
De eerste winst is helder. Veiligheid in de grootste economie gaat omhoog. Muren hebben een effectieve methode om mensen buiten, of binnen te houden. De DDR deed dit met de Berlijnse muur. Israël heeft een muur gebouwd en het aantal bomaanslagen is afgenomen. Het is spijtig dat het, in het geval van Israël, nodig is. Maar goed. Vrede in het Midden Oosten is niet iets wat we op korte termijn kunnen verwachten.
De tweede methode is middels de nieuwste financieringsmethode. Het plan is opgevat om zonnepanelen te plaatsen op de muur. Die stroom kan verkocht worden en dat is een financieringsmethode. Dat betekend dat uitgerekend President Trump een impuls voor de duurzame energie oplevert.
Dit betekend dat er extra geld naar duurzame technologieën gaan. Die staan, zoals u misschien wel weet, in het duurzame energie rapport. Een methode om uw steentje bij te dragen aan een betere wereld en verdient u geld.
De derde methode is het meest onderbelicht. Het betreft Zilver. Ieder zonnepaneel bevat een kleine hoeveelheid zilver. Dat is niet zo bijzonder of interessant. Als u zich realiseert dat de muur met 478,385 zonnepanelen bedekt gaat worden dan kunt u zich realiseren wat dit betekend voor de zilver markt. Inderdaad een prachtige explosie van de zilverprijs.
Indien de gehele grens beveiligd gaat worden met een muur dan betekend het dat ruim 11 miljoen ounces aan extra zilver vraag. Een industriële vraag, een vraag waar u van kunt profiteren. Immers kunt u het zilver rapport lezen. Met coupon beurszilver geeft u president Trump de mogelijkheid om lekker geld te verdienen.
Misschien bent u het met Trump oneens. Maar laat u uw politieke kleur uw investeringsbeslissingen beïnvloeden? Of staat u open voor mogelijkheden om geld te verdienen?