Deze aandelen gaan ongekend hard profiteren (Jack Hoogland)

Toen we vorige week ons speciale goud/zilverrapport bijwerkten, werd ik nog eens met mijn neus op de feiten gedrukt. Terwijl ik naar de cijfers en feiten keek, besefte ik dat ik eigenlijk nóg meer van deze twee goud- en twee zilveraandelen moet bijkopen (dat ga ik deze week dan ook doen).

Want het zijn aandelen van bedrijven die écht fantastisch presteren. IJzersterke balans, dalende productiekosten, fors stijgende productie. Supergoed geleide bedrijven die op een slimme, gestage, financieel verantwoorde manier continu aan het uitbreiden zijn. Indrukwekkend! Deze aandelen gaan de komende jaren ongekend hard profiteren van de fors stijgende goud- en zilverprijs.
We zagen voor wat betreft de goudprijs vorige week trouwens een dijk van een koopsignaal. Zie onderstaande tweet van Ronnie Stoeferle. We zagen een zogeheten Golden Cross, waarbij het 50-weeks voortschrijdend gemiddelde omhoog door het 200-weeks V.G. steeg. Wat betekent dat naast de korte en middellange trend, nu ook de lange termijn trend stijgend is.
De laatste keer dat we een Golden Cross zagen, was in 2002. Terwijl de grote massa totaal geen interesse had in goud, bleek het een ideaal aankoopmoment te zijn. Nu zijn goud en zilver ook aan het stijgen, terwijl de grote massa er totaal geen interesse in heeft. Een beter koopsignaal kan je je niet wensen.
Ik liet u afgelopen vrijdag al zien hoe hard de koersen van goud- en zilveraandelen profiteren van een stijgende goudprijs. Duizenden procenten koerswinst liggen letterlijk voor het oprapen. Je doet het volgende: