Deze aandelen zijn rijp voor 3000% koersstijging! (Jack Hoogland)

De afgelopen weken zien we de koersen van onze uranium-aandelen weer tot leven komen. De koerstrends van de aandelen die we voor ons uranium-rapport selecteerden, zijn gedraaid naar stijgend. Ideaal scenario, want onze aandelen hebben de afgelopen weken koersbodems neergezet die (fors) hoger waren dan in de herfst van 2016.

Het meest frappante van al is dat niemand het over uranium als belegging heeft. Het hele jaar al niet. Er lijkt totaal geen belangstelling voor te zijn. We zagen vorige week een bericht met onderstaande titel verschijnen. De beheerder van het Britse elektriciteitsnetwerk waarschuwt dat GB de komende jaren fors moet investeren in kernenergie om aan haar milieu-eisen te voldoen.
En eerder deze maand zagen we onderstaand, zeer opvallend bericht. 45 milieu-activisten en klimaatwetenschappers dringen er bij Macron op aan om de Franse kerncentrales vooral open te houden. Ze beseffen dat sluiting van kerncentrales leidt tot meer luchtvervuiling. Aan beide berichten werd in de reguliere media totaal geen aandacht besteed.
Daarnaast waarschuwde OECD’s Nuclear Agency vorig jaar al dat er de komende jaren een tekort aan uranium zal ontstaan. Dat er dus te weinig mijnen zullen zijn om voldoende uranium te produceren. En dat terwijl het aantal kerncentrales wereldwijd nog jarenlang door zal stijgen. Je hoeft maar naar onderstaand plaatje te kijken om te begrijpen hoe hard het aantal kerncentrales alleen al in China groeit.