Deze kans mag je absoluut niet laten lopen!

Eerder vertelde ik u al over het unieke aandeel van een bedrijf dat een superieur medicijn had ontwikkeld. Dat bedrijf wist haar omzet stap voor stap te verhogen van $1,3 miljard in 2004 naar ruim $11 miljard in 2013. Op zichzelf al een superprestatie. Maar nu knalt de omzet door dit nieuwe medicijn in één jaar tijd omhoog naar $20 miljard. Vind ik écht ongelofelijk. Als je zó een absolute topper voor een lage prijs kunt aankopen, dan mag je dat volgens mij absoluut niet laten liggen.

Maar we ontdekten voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” nóg een aandeel van een bedrijf dat ongelofelijk snel groeit. Een bedrijf dat naar olie en gas boort in Zuid-Amerika. En dat daarin enorm succesvol is. De afgelopen 5 jaar wist het haar productie met gemiddeld 22% per jaar te verhogen. De winst groeide daardoor uiteraard nog veel sneller. Voor dit jaar wordt 60% winstgroei verwacht en voor volgend jaar zelfs een dikke 100%!

Dit fantastisch presterende bedrijf is al jarenlang actief, maar is pas enkele maanden geleden naar de beurs gegaan. En het is duidelijk nog niet op de radarschermen van de grote fondsen verschenen. Want het aandeel noteert slechts 5 keer de voor volgend jaar verwachte winst. Waanzinnig goedkoop voor een bedrijf dat zó hard groeit! Het is dan ook niet zo gek dat we voor dit aandeel maar liefst 400% koerspotentieel berekenden. Grijp deze prachtkans! Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”

Jack Hoogland