Deze maand vier aandelen. Gratis extra tip! (Jack Hoogland)

Vorige week stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees. We ontdekten deze maand drie goedkope aandelen van fantastisch presterende bedrijven, wiens winst fors groeit én die alle drie dividend opleveren. Gemiddeld 3% jaarlijks dividendrendement!

Maar we besloten deze maand om een vierde, dus een extra tip toe te voegen. Van een aandeel dat we al een tijd in portefeuille hebben. We zagen drie belangrijke redenen om deze maand gratis een vierde tip aan ons “Super Rendement Rapport” toe te voegen.

Ten eerste bereikte ons eerder deze week de informatie dat vier directieleden van dit bedrijf afgelopen maand uit eigen zak voor forse bedragen aandelen hebben bijgekocht. Dat duidt er op zijn minst op dat zij enorm vertrouwen hebben in de toekomst. Maar het is ook zeer goed mogelijk dat zij over de (nabije) toekomst meer weten dan wij.

Ten tweede zagen we dat dit aandeel fors onder de boekwaarde noteert. Dat de koers met maar liefst 66% moet stijgen, voordat de koers gelijk is aan de intrinsieke, tastbare waarde van de netto-bezittingen. Da’s een megakorting die we zomaar in de schoot geworpen krijgen! En ten derde verwacht de directie van deze goud- en zilverproducent voor 2019 een 17% hogere goudproductie en een maar liefst 208% hogere zilverproductie dan in 2017.

Dit is een combinatie van factoren die je maar zéér zelden tegenkomt. Ik ga u eerlijk zeggen dat ik vorige week al spontaan heb bijgekocht. Pas daarna realiseerde ik me dat dit voor u misschien zeer interessant zou kunnen zijn als vierde, gratis extra tip.

Voor deze extra tip verwachten we een koersstijging van meer dan 1000%. Klik hier om het splinternieuwe “Super Rendement Rapport” direct te bestellen!