Deze win-win situatie mag je niet laten lopen! (Jack Hoogland)

Donderdag stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees. Eén van de aandelen die we ontdekten is een lachwekkend goedkoop energie-infrastructuur aandeel dat maar liefst 8% dividend oplevert. En dat dividend stijgt ieder kwartaal! Dit lachwekkend goedkope aandeel noteert nog geen 12 keer de jaarwinst. Dat terwijl het bedrijf gemiddeld 36% winstgroei realiseert. Maar er is meer…

De CEO van dit bedrijf wordt beschouwd als de beste in deze bedrijfstak. Sinds begin november is deze CEO zwaar aan het kopen geslagen. Hij kocht voor maar liefst $6 miljoen aan aandelen. Dat terwijl hij eerder dit jaar ook al voor een paar miljoen had gekocht.

Dat doet die man écht niet voor de lol. Ofwel hij is gewoon zéér positief over de toekomst, ofwel er gaat ergens in de komende maanden iets gebeuren waardoor de koers ontploft. Dit geeft ons een absolute win-win situatie.

Een lachwekkend goedkoop aandeel van een snel groeiend bedrijf dat maar liefst 8% jaarlijks dividendrendement oplevert. Geleid door de beste CEO die met zijn eigen geld zwaar aan het kopen is geslagen. Beter dan dit is volgens mij niet denkbaar!

Zelfs als de koers komend jaar met 100% stijgt, is het ieder kwartaal stijgende dividend nóg enorm hoog! En als er straks iets gebeurt (overname?) waardoor de koers ontploft, dan steken we een snelle, forse koerswinst in onze zak.

Deze win-win situatie mag je écht niet laten lopen!
Begin 2018 goed en bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”