Deze winst hoef je alleen maar op te rapen (Jack Hoogland)

Een supergoedkoop aandeel van een groot, superinnovatief bedrijf dat hoogwaardig aluminium voor verschillende bedrijfstakken maakt, en hard op weg is om wereldleider in haar markt te worden. Gaat de komende jaren vooral profiteren van de focus op lichtere (milieuvriendelijke) materialen én van enorme groei in haar Aziatische markten.

Realiseert dit jaar maar liefst 100% winstgroei en volgend jaar nog eens 38%. Ondanks die enorme winstgroei, kan je dit aandeel nu aankopen voor nog geen 10 keer de voor volgend jaar verwachte winst. Keert ook bijna 2% dividend uit. Heeft als beleid dat ze 40% van haar winst uitkeert aan aandeelhouders. Dividend zal dus net zo hard stijgen als de winst.
Supergoedkoop. Enorme winstgroei. Snel stijgend dividend.
Daarnaast een fantastisch aandeel van een bedrijf dat met vaste, langlopende contracten (tot maar liefst 20 jaar!) werkt en daardoor veel zekerheid biedt. Realiseerde de afgelopen jaren enorm veel omzet- en winstgroei. Heeft een ongekend sterke balans, die ze zal gebruiken om verdere uitbreiding te financieren.
Dit aandeel noteert zelfs fors onder haar intrinsieke, tastbare waarde én levert maar liefst 6,5% dividend op. Noteert slechts 9 keer de voor volgend jaar verwachte winst. Belachelijk goedkoop!