Dit aandeel gaat in 2014 absoluut knallen!

Dinsdag stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen abonnees. We ontdekten voor u onder meer een aandeel van een bedrijf dat nu al ijzersterk presteert, maar dat de komende jaren een enorme omzet- en winststijging gaat realiseren. Dit terwijl het één van de meest efficiënte bedrijven in haar bedrijfstak is, waardoor haar bedrijfskosten het laagst zijn, en haar winstmarges het hoogst. Het aandeel is spotgoedkoop, want het noteert nu zelfs 15% lager dan de boekwaarde, ofwel de tastbare waarde van het bedrijf. Wat tegelijk betekent dat er feitelijk nauwelijks risico aan dit aandeel kleeft.
 

De directie van dit bedrijf heeft maar liefst $70 miljoen eigen geld in het bedrijf zitten. Als dat geen teken van vertrouwen in je eigen bedrijf is! Wij zijn er absoluut van overtuigd dat dit aandeel in 2014 gaat knallen. Maar ook in de jaren erna! Door omstandigheden kwam ik er dinsdag nog niet aan toe om dit aandeel aan te kopen. Maar ik kan niet wáchten tot ik vanmiddag alsnog mijn kooporder kan inleggen…
 
Begin het jaar direct goed! Met een aandeel dat alles in zich heeft om in 2014 fors omhoog te knallen. Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”.