Dit is een enorm voordeel voor… (Jack Hoogland)

Gisteren kwam ik op Twitter onderstaande grafiek tegen, die zeer goed weergeeft hoe door de lage goudprijzen van de afgelopen jaren een probleem is ontstaan. Goudproducenten wereldwijd moesten van 2013 tot 2016 fors in hun kosten snijden. Hebben daarom hun investeringen in het ontdekken en ontginnen van nieuwe goudmijnen met maar liefst 58% verlaagd.

Dat betekent enerzijds dat wereldwijde productie daalt, waardoor de komende jaren een tekort aan fysiek goud zal ontstaan. Waardoor de goudprijs alleen maar harder zal stijgen. Maar het betekent anderzijds dat grotere goudproducenten met veel geld in kas een enorm voordeel hebben. Zij hebben de middelen om goudmijnen of zelfs kleinere goudproducenten op te kopen.
Daarom was ik vorige week ook zo enthousiast over het goudaandeel dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” hebben ontdekt. Een aandeel van een bedrijf dat nu al een mooie winst maakt (zie dit artikel), wiens productie ieder jaar stijgt én dat enorm veel geld in kas heeft, waarmee het nieuwe goudmijnen kan opkopen.
Waardoor we ook in de toekomst een jaarlijks fors stijgende productie mogen verwachten. Met dit aandeel bent u dan ook ideaal gepositioneerd om enorm hard te profiteren van de forse stijging van de goudprijs die wij voor de komende jaren verwachten. Koerspotentieel loopt in de vele honderden procenten. Misschien zelfs meer!
Profiteer ongekend hard van de stijgende goudprijs!