Dit is een lachwekkend lage prijs!

Ik heb u afgelopen week nog niet verteld over het aandeel uit ons nieuwe “Super Rendement Rapport” waar ik het allermeest enthousiast over ben. Een spotgoedkoop aandeel waarvan werkelijk ALLE seinen op groen staan! Het is een bedrijf dat sterke, lichtgewicht materialen maakt voor de auto-industrie. Ze doen dat echter zó goed dat ze autofabrikanten helpen om fors in hun kosten te besparen. En om aan de steeds strenger wordende milieu-eisen te voldoen. Een superieur product dus, waar enorm veel vraag naar is.

Het bedrijf realiseert daarom dit jaar 19% omzetstijging, terwijl de winst met maar liefst 64% stijgt. Voor volgend jaar verwachten analisten nog eens 30% winststijging. Terwijl het crisis is! Maar dat is nog niet alles. Dit aandeel, van een bedrijf dat zó fantastisch goed presteert, kan je nu aankopen voor slechts 10 keer de jaarwinst. Dat terwijl een aandeel van een bedrijf wiens winst met 64% en 30% groeit, minimaal 25 keer de jaarwinst verdient te noteren.

De prijs die je voor dit aandeel betaalt is lachwekkend laag! En de koers beweegt zich al in een stevig stijgende trend, waardoor het aandeel op de radarschermen van steeds meer grote vermogensbeheerders zal verschijnen. Je hoeft alleen maar eerder dan zij op deze rijdende trein te springenn. Oh ja! Wat ik u nog bijna vergat te zeggen is dat dit bedrijf de neiging heeft om op onverwachte momenten een (soms fors) dividend uit te keren. Dat voelt als een cadeautje krijgen terwijl je zit te kijken hoe de koers van je aandeel fors stijgt. Kan het beter dan dat? Ik vermoed toch echt van niet! Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”