Dit is een perfecte situatie! (Jack Hoogland)

Ik vertelde het u al een paar keer en ik blijf het herhalen. 2017 zal het jaar worden waarin centrale bankiers definitief hun grip op de financiële markten verliezen. Beurzen zullen veel harder bewegen omdat politici (Trump voorop) nu de agenda bepalen. Te beginnen met de beursdaling die nu ieder moment kan beginnen. Zie dit artikel van dinsdag.

Dit is voor onze WoensdagTrader-Trend strategie de meest perfecte situatie die je maar kunt bedenken! 2016 was al een fantastisch jaar. Met maar liefst 97% rendement. Maar 2017 kan voor WoensdagTrader-Trend een absoluut superjaar worden.
Zolang de beurstrend stijgend is, speelt u met deze eenvoudig te volgen strategie in op stijgende koersen. Van aandelen wiens winstverwachting fors opwaarts is bijgesteld. Maar zodra de beurstrend draait naar dalend, gaan we precies het omgekeerde doen. Dan spelen we juist in op dalende koersen.
Daardoor maak je als WoensdagTrader-Trend abonnee enorme winsten bij een stijgende beurs én bij een dalende beurs. Als WoensdagTrader-abonnee hoef je nergens over na te denken. Je volgt eens per week een paar koop- en verkoopsignalen op. That’s it.
Wij gaan voor méér dan 100 procent in 2017. Doet u mee?