Dit is nog eens een leuk nieuwsbericht! (Jack Hoogland)

Deze week las ik op de Nederlandse teletekst onderstaand bericht. De Europese commissie wil dat alle dieselauto’s over twee jaar weer aan de EU-normen voldoen. Dat betekent dat autofabrikanten vol aan de bak moeten om de uitstoot fors te beperken. En dat de vraag naar platinum en palladium reeds op korte termijn fors zal stijgen.

Door te lage prijzen is er de afgelopen jaren nauwelijks meer geïnvesteerd in platinum- en palladiummijnen. Waardoor het onmogelijk is om aan de stijgende vraag te voldoen. Voeg aan bovenstaand nieuwsfeit toe wat ik u vorige week al over China en India vertelde, en je weet genoeg. Platinum en palladium staan op het punt van een jarenlange, enorme prijsstijging.
En als TopAandelen-abonnee kunt u daar ongekend hard van profiteren. Want als nieuwe abonnee ontvangt u ons unieke extra rapport helemaal gratis als welkomstgeschenk. Drie aandelen die ongekend hard gaan profiteren van de komende bull markt in deze twee edelmetalen.
Voor één aandeel (de penny stock waarover ik u vorige week vertelde) verwachten wij dat de koerswinst tot zelfs fors boven de 1.000% zal oplopen. Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden!