Dit kan geen toeval zijn! (Jack Hoogland)

Afgelopen vrijdag liet ik u in dit artikel nog een voorbeeld zien van een aandeel waarmee we met onze WoensdagTrader strategie op een enorme koerswinst staan. Dat aandeel (HIIQ) knalde deze week vrolijk verder omhoog. Nu kijken we tegen een koerswinst van zelfs 85% aan. Op nog geen twee weken tijd!

Een zó ongelofelijk hoge koerswinst behalen we uiteraard niet iedere week. Maar het gebeurt wél regelmatig dat een geselecteerd aandeel op slechts een paar weken tijd met meer dan 20% stijgt. Hier een voorbeeld. Op de koersgrafiek hieronder zien we Acacia Research Group (ACTG).
Op 9 november stuurden we onze WTR-Easy én WTR-Trend abonnees ook een koopsignaal voor ACTG, nadat analisten de winstverwachting voor 2016 hadden verhoogd van $0,47 naar $0,68 per aandeel. En prompt knalde de koers van ACTG in nog geen twee weken tijd omhoog van $5,70 naar $7,13. In nog geen twee weken tijd 26% koerswinst.
Dit kan geen toeval meer zijn! Als je continu belegt in aandelen waarvan de winstverwachting fors opwaarts is bijgesteld, dan profiteer je veel vaker van dit soort snelle, forse koerswinsten.