Dit kan helemaal niet

Op de redactie praten we nog regelmatig over de boze man die onze klantenservice belde.
(Ja, wij zijn nog één van de weinige Internetbedrijven die mensen nog gewoon te woord staan.)
Deze mijnheer in kwestie had met zijn adviseur van zijn bank gesproken en deze wees de specificaties van onze fondsen van de hand.
“ONMOGELIJK…!”
…was wat hij erover te zeggen had.

Ik kan u vertellen dat momenteel duizenden beleggers in Nederland en België elke maand genieten van een dividenduitkering, die ze krijgen op basis van een dividendrendement dat op dit moment (per 25 februari) gemiddeld 8,6% is.
En daar zitten ook fondsen bij van onze eigen ING…
Maar deze fondsen biedt de ING in Nederland niet aan. De ING is een bank waar ik prima zaken mee kan doen. Ik heb meerdere fondsen van de ING in mijn zakelijke en privé portfolio’s opgenomen.
Ook mijn betalingsrekening loopt al jaren bij de ING.
Maar de mijnheer die ons belde en zijn adviseur, vergaten een niet onbelangrijk detail… De fondsen die ik adviseer staan niet aan de Nederlandse beurs, maar aan de beurs in New York…
Jammer voor die mijnheer dat deze adviseur niet over de grenzen kijkt. Ik neem u vandaag mee naar Amerika en we doen een rondje Amerikaanse Hoog Dividend fondsen waarvan het dividend u eerst wat doet duizelen, en dan krijgt u ook nog eens van al die fondsen elke maand dividend
Mijn naam is Paul van den Heuvel en ik nodig u graag uit op een bijzondere tocht langs de fondsen waar miljoenen Amerikanen al decennia lang hun inkomen mee aanvullen. Sinds de introductie van mijn Hoog Dividend fondsen in 2009 hebben duizenden beleggers in Nederland en België de Amerikanen hierin gevolgd.
Misschien hoort u daar binnenkort ook bij. Klikt u hier voor meer informatie.