Drie enorme groeimarkten (Jack Hoogland)

Een supergoedkoop aandeel van een snel groeiend bedrijf dat actief is in de gezondheidszorg voor ouderen. De komende 20 jaar een enorme groeimarkt. Dit bedrijf bezit verzorgingstehuizen, revalidatiecentra, therapieruimtes, thuiszorg, mobiele zorgfaciliteiten en transportdiensten. Speelt perfect in op de inmiddels ingezette vergrijzing.

Terwijl dit bedrijf groeit als kool, kunt u het aandeel nu aankopen voor slechts 12,5 keer de jaarwinst. Een absolute spotprijs! Insiders bezitten maar liefst 17% van de aandelen. Dat zegt veel over hoe optimistisch directieleden over de toekomst zijn. Is ook logisch, want het aantal 70-plussers stijgt de komende jaren zéér fors!
Daarnaast een fantastisch aandeel dat wij al eerder in portefeuille hadden. Koers daalde sinds laatste verkoopsignaal, terwijl verwachte winst voor 2017 nu maar liefst 60% hoger is. Gespecialiseerd in optische technologie. Een groeimarkt die oneindig is. Denk bijvoorbeeld aan een (zelfrijdende) auto, veiligheid in huis, veiligheid op straat, medische apparatuur, defensiesystemen, robottechnologie etc.
Dit aandeel kunt u nu voor een belachelijk lage prijs aankopen. We hebben vorige keer al gezien dat de koers in korte tijd zéér fors kan stijgen. Dit aandeel is ook nu rijp voor een snelle, forse koersstijging. 350% winstpotentieel.
En als klap op de vuurpijl….