Duizenden euro’s per maand verdienen

Gisteren werd ik via een advertentie naast een artikel gewezen op een mooi uitziende site.
Een vrouw uit een dorp hier vlakbij (Schijndel) kon maar geen baan krijgen en besloot via Internet te gaan werken. Ze kreeg een gratis set toegestuurd en ging aan het werk en binnen korte tijd verdiende ze al duizenden euro’s per maand.
Fantastisch.
Ze is dichtbij, dus laat ik eens naar Schijndel gaan en haar opzoeken…
Dat is gek… in Schijndel kennen ze geen Maria Shutova. Ze staat niet in het telefoonboek, ze is niet bekend op en via Internet… En dat terwijl ze zoveel geld weet te verdienen op Internet?
Op de site mooie logo’s van Bloomberg Business, Telegraph.com, USA taday, CNBC en ABC en FT.com. Het geeft de site de look and feel van een betrouwbare site. Heel de site is ook opgemaakt in de stijl van een Engelse financiële site. Onderop staat dan in de disclaimer dat er geen enkele samenwerking is met de bedrijven achter de gebruikte logo’s.
Helaas echter is het weer allemaal bedrog.
Maria bestaat niet, de inkomsten bestaan niet. Het is weer één grote scam en achter heel deze opzet zit wederom weer een binaire opties aanbieder. Het is het oude liedje in een nieuw jasje. Pure oplichting, begin er niet aan!
Overigens geven ze hun bedrog ook toe in de disclaimer. Er staan namelijk blogposts op de site en die blogposts zijn enorm lovend. Onder in de (toch bijna nooit gelezen) disclaimer valt dit te lezen: … however, the comments are not actual posts to this webpage and have been compiled or generated for illustrative purposes only.
Ze geven helemaal openlijk toe dat het allemaal list en bedrog is. Ze hopen met toevoeging van die disclaimer ‘legaal’ te worden. Iedere consument had namelijk al op de site kunnen lezen dat het nep was.
Uiteraard is een melding naar de AFM gedaan.

De sites is kwestie:
http://www.careerjournalonline.com/newsupdate/workfromhome/015clk/intl_leadgen/europe/?subid1=yhapac-eu2-nl
http://www.millionairesblueprint.co/promo-offer/?clickID=1706167960&aff=mdcrd3&c=IL&aff_id=4926