Een dikke 5% dividend + fors kopende insiders

Naast de 102% winst die we in twee maanden tijd behaalden met FAB Universal (FU), haalden we afgelopen vrijdag met onze TopAandelen service nog een dikke winst binnen. We stelden een winst van 70% veilig op Himax Technologies (HIMX). En deze winst is eigenlijk nóg straffer, want we behaalden hem in slechts één maand tijd!
 
Ook de aandelen uit ons donderdag verschenen “Super Rendement Rapport” hebben het potentieel om in korte tijd fors in koers te stijgen. Ik vertelde u maandag al over een aandeel dat slechts 4 keer de voor dit jaar verwachte winst noteert. Voor de lange termijn berekenden we 520% koerspotentieel. En ik vertelde u dat dit aandeel na presentatie van de volgende kwartaalcijfers wel eens héél hard in koers kan gaan stijgen.

 
Daarnaast ontdekten we echter een ander spotgoedkoop aandeel dat ruim 5% dividend uitkeert en dat daarnaast voor de langere termijn 240% koerspotentieel heeft. Van dit aandeel ontdekten we dat twee leden van de RvC (insiders dus) vorige maand fors aan het kopen zijn geslagen. Dat betekent meestal dat er goed nieuws op komst is. En van goed nieuws kan een aandeel in korte tijd héél hard stijgen!
 
Profiteer mee van deze unieke kans op snelle koerswinsten!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”