Een ‘eigen’ trading systeem (Tom Lassing)

Iedere belegger heeft een eigen manier om naar de beurs te kijken. Iedereen kijkt anders naar nieuws en iedereen heeft een eigen doel voor ogen. Kortom, beleggen is extreem individueel.
Helaas zien we dat niet terug in veel systemen die beleggers moeten helpen met beleggen.
Maar zeker als je voor je laat beleggen, dan moet je wel heel rijk zijn, wil je een individuele benadering krijgen.
Laat je voor je beleggen via een beleggingsfonds, of via je pensioenfonds, dan is je inbreng en inspraak 0,0. Je moet meedoen met wat de pot schaft.
Aloys Mattijssen is een actieve trader die met een zo laag mogelijk risicoprofiel extreem kort in de markt wil zitten. Het is uitzonderlijk als zijn positie het langer dan 20 minuten uithoudt. Daarmee pakt hij dagelijks zijn winsten. Hij heeft zijn methode in een systeem weten te  vatten.
Jarenlang is hij bezig geweest met de ontwikkeling van dit tradingprogramma.
De basis van het systeem is goed voor zo’n 80% van de beslissing. De andere 20% is zelf in te vullen en uiteindelijk ligt de beslissing om te traden volledig bij de belegger.
Op 1 februari geeft hij in Best een presentatie over dit systeem. U kan u hiervoor al opgeven. De vorige keer was de animo groter dan het aantal beschikbare plaatsen, dus wees er snel bij.
De site waar ik u naar verwijs ben ik nog aan het uitbouwen. De komende dagen verwacht ik aanvullende gegevens te kunnen plaatsen: http://www.beursopmaat.nl